Кадър БНТНаш лекар каза нещо много важно за коронавируса. COVID е и

...
Кадър БНТНаш лекар каза нещо много важно за коронавируса. COVID е и
Коментари Харесай

Д-р Светлин Цонев: COVID е и съдово заболяване

Кадър Българска национална телевизия

Наш доктор сподели нещо доста значимо за ковид.  COVID е и съдово заболяване. Това разкри пред БНР ангиологът и кардиолог доктор Светлин Цонев от УМБАЛ " Александровска ". 

" Тромбозите са артериални и венозни. При първите има изтръпване на краката и ръцете, а може да се получи и инфаркт. При венозните тромбозите се получава отток на крайниците и отичане ", съобщи специалистът. 

" Хората имат вяра, че в случай че съседът им се е лекувал с избран медикамент, то и при тях ще помогне. Това е извънредно неверно ", сподели още той. 

За имунизациите

" На, избран риск от имунизацията, само че той е по-малък от този на превозване на вируса ", разкри пред Българска национална телевизия доктор Цонев. 

" Болката и дребният отток са естествени реакции след имунизация. Пациентите с алергия, също могат да се имунизират, след подобаващата терапия. Да се свържат с лекаря си ", допълни ангиологът, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР